Geen kruipende mannen onder het bureau

Duinrand Financiële Dienstverleners is een van de bedrijven met meerdere vestigingen in de Haagse regio die alles aan WintelligeNT uitbesteden wat met automatisering te maken heeft, zowel de aanleg van nieuwe onderdelen als de totale hosting. Directeur Jeffrey Jouvenaar houdt dan ook niet van poespas: “Het moet gewoon werken, net als gas, water en licht”.

“We werken al bijna vijftien jaar samen met WintelligeNT. In onze eerste vier bestaansjaren, met een andere IT-partner, hadden we een aantal problemen. Zo werd ons voortdurend nieuwe hard- en software aangeprezen, die vervolgens weer snel verouderd bleek. Dat werd ik op een bepaald moment beu. Ook werkten onze drie vestigingen met verschillende systemen; gegevens waren daardoor slecht uitwisselbaar. Ik zocht dus een partij die de verschillende systemen kon vervangen door één netwerk voor alle zesentwintig medewerkers van ons bedrijf én met ons meegroeit. Via een zakenrelatie kwam ik op het spoor van WintelligeNT.

Overname

Nu hebben we de beschikking over een ASP-netwerk met een centrale server – bij WintelligeNT – en terminals in plaats van pc’s. Hierdoor kunnen onze mensen vanaf iedere werkplek inloggen, soms zelfs ook bij klanten thuis, en toegang krijgen tot alle gegevens. Dit is erg efficiënt en nog eens goedkoop ook. Ook bij haperingen staat WintelligeNT voor ons klaar. Zij kunnen zelfs vanaf hun kantoor in ons systeem werken, nemen dan als het ware de muis over. Ook dat scheelt kosten en tijd en we hebben geen kruipende mannen onder het bureau. We zijn altijd heel snel weer up-and-running. Meestal zelfs binnen vijf minuten, al houdt WintelligeNT zelf een limiet aan van een uur. Wanneer we een vestiging willen verhuizen, of zelfs een nieuwe vestiging willen openen, weten we dat dat zeer vlot en soepel verloopt.


Het beste

Doordat de server, met de klantengegevens, bij hen staat, zouden de privacy en veiligheid in het geding kunnen zijn en we zijn ook wel eens bang geweest voor de gevolgen van groei van WintelligeNT voor deze gegevens. Maar het bedrijf zal ons vertrouwen nooit beschamen. Dat geldt ook voor hun adviezen, die blijken altijd de meest logische oplossing. En waarom zou je van leverancier veranderen als je het gevoel hebt het beste in huis te hebben?!“

 

 

CALL TO ACTION

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Nam at nisl ac quam interdum ullamcorper. Nunc sit
amet consectetur est.

klik hier