Citrix Delivery Center

Applicaties vormen de basis van de meeste bedrijfsprocessen. Het leveren van deze applicaties aan mensen – waar zij zich ook ter wereld bevinden – is de uitdaging voor IT. Echter, een IT omgeving is vaak een verzameling van verschillende systemen die niet altijd goed samenwerken, waardoor IT afdelingen een groot deel van hun tijd en geld kwijt zijn aan het onderhouden van deze systemen. Hierdoor blijft er weinig ruimte over voor de innovatie die de business juist nodig heeft om verder te kunnen groeien.

Een Dynamic Delivery System
Citrix zorgt voor een nieuwe benadering – het Citrix Delivery Center – waarbij het datacenter wordt omgevormd van een statisch, productie georiënteerde faciliteit naar een dynamisch service gericht delivery center.

Citrix XenDesktop is een complete desktop virtualisatie oplossing die het virtueel aanbieden van desktops eenvoudig, veilig en kosten bewust maakt. Het is de beste manier voor het snel leveren van Windows desktops aan gebruikers op elke locatie, over elk type netwerk.

Citrix XenApp, voorheen bekend als Presentation Server, is de beste manier voor het leveren van Windows applicaties aan gebruikers. Met de veilige applicatie architectuur kunnen organisaties de applicaties centraliseren in een datacenter, waarmee kosten voor management en support worden gereduceerd.


Citrix NetScaler is de oplossing voor het leveren en accelereren van web applicaties. Deze appliance gebaseerde oplossing zorgt voor een tot 5 maal verbeterde prestatie van de web applicaties en reduceert tevens de datacenter kosten.

Citrix XenServer is de makkelijkste en meest efficiënte oplossing voor het virtualiseren van servers en het creëren van dynamische datacenters. Met Citrix XenServer kunnen organisaties snel en eenvoudig virtuele servers uitrollen en deze beheren vanaf een centrale management console.

Het Citrix Delivery Center maakt het voor IT mogelijk om het leveren van applicaties, desktops en server toepassingen dusdanig te coördineren, dat het aansluit bij de behoeften van het bedrijfsleven. Het is een end-to-end application delivery infrastructuur, die ervoor zorgt dat applicaties zo optimaal mogelijk aan gebruikers worden geleverd, met de beste beveiliging, tegen de laagste kosten, met maximale flexibiliteit, ongeacht waar zij zich bevinden.