RES – Powerfuse

Deze oplossing heft zichzelf al vele malen bewezen als de oplossing om de gebruikers interface te optimaliseren, zowel voor de beheerder als voor de daadwerkelijke gebruiker. Met RES PowerFuse zijn beheerders in staat om complete Windows omgevingen (inclusief Microsoft en Citrix thin-clients) te stroomlijnen, configureren, beveiligen en monitoren vanaf een centrale console. Alle krachtige mogelijkheden zijn beschikbaar zonder scripten. Veel voorkomende configuratie uitdagingen kunnen worden uitgevoerd met een aantal eenvoudige muisklikken.

Wereldwijd is RES PowerFuse dé oplossing in workspace management. Bijna een half miljoen werkplekken bij organisaties uit allerlei branches en van gevarieerde omvang worden beheerd met RES PowerFuse. Hiermee zijn beheerders in staat om gebruikers gecontroleerd toegang te geven tot de juiste applicaties, waarmee de efficiëntie toeneemt. De oplossing biedt mogelijkheden met betrekking tot toegangsrestricties, licentiebeheer, configuratie en lockdown, beveiliging en performance management. Alles vanuit een centrale console met een zeer toegankelijke user interface.


Optimaliseren: totale administratieve controle over alle Windows workstations en network resources, en optimalisatie van RAM en CPU snelheid.

Simpele configuratie: verzorg de complete look&feel van de eindgebruiker, alles vanaf een central console. Registry en policy wijzigingens, drive/port mappings, printer issues en dat alles zonder scripts!

Totale beveiliging: toegang van gebruikers tot een omgeving beperken of zelfs afsluiten in een oogwenk.

Instant reports: alles in RES PowerFuse is inzichtelijk. De krachtige rapportagemogelijkheden geven een zeer goed inzicht in alle belangrijke informatie die RES PowerFuse registreert.