Complete Computer Management for Microsoft Windows

RES Wisdom is door RES ontwikkeld om het onderhoud van Windows omgevingen te vereenvoudigen. Veel dagelijkse taken kunnen met RES Wisdom op een efficiënte manier worden afgewerkt. RES Wisdom wordt gekenmerkt door een intuïtieve interface die optimale controle biedt.
Door de kracht van RES Wisdom kan een systeembeheerder handmatige taken die inherent zijn aan de Windows omgeving automatiseren. De mogelijkheden om te rapporteren en informatie terug te zoeken is buitengewoon sterk. RES Wisdom kent een lage instapdrempel, waardoor de leercurve vlak blijft, zonder dat dit betekent dat de oplossing niet in staat is tot complexe taken.
RES Wisdom biedt systeembeheerders de mogelijkheid om vanaf hun werkplek het beheer van alle Windows desktop en server omgevingen goed te organiseren en te stroomlijnen. Verder wordt het mogelijk om volledige controle te hebben over het onderhoud van de configuraties en aanpassingen op alle systemen binnen de organisatie.

Natuurlijk vormt RES Wisdom een prima combinatie met de andere oplossing van RES: RES PowerFuse. Daarmee is het mogelijk om het management van Windows omgevingen te optimaliseren.