IBM Technical University in Noordwijk

banner-2Na jaren van afwezigheid in Nederland werd afgelopen april de IBM Systems Technical University gehouden in Noordwijk. Gedurende een week kunt u bijgepraat worden door IBM op het gebied van onder andere System X en Storage systemen. U kunt daar terecht voor een ‘Helicopterview’, maar ook om eens even diep in de materie te duiken.

Het aardige is dat dit niet alleen voor Business Partners is, maar juist ook voor eindklanten. Waar het dus om gaat en waarvoor IBM de gelegenheid geeft om allerlei vragen te kunnen stellen en allerhande mogelijke scenario’s m.b.t. de Business Case door te nemen. Elk bedrijf is namelijk uniek en er zijn ‘meerdere wegen naar Rome’.

WintelligeNT was uiteraard ook aanwezig met een aantal van haar klanten en het moet gezegd dat dit uiterst succesvol was. Natuurlijk, de locatie was perfect, evenals de organisatie en de catering, wat we gewend zijn van IBM. Maar vooral waardevol is het inhoudelijke gedeelte, waar het om gaat. De input voor een ieder om zaken helder te krijgen. En daar houden wij wel van, helderheid…