Eenvoudig virtualisatiebeheer voor al uw omgevingen

Het Citrix Hypervisor-pakket van WintelligeNT bevat alles wat u nodig heeft om een implementatie van virtuele x86-computers te laten maken en te beheren. Tevens is Citrix Hypervisor is geoptimaliseerd voor virtuele Windows- en Linux-servers. Met Citrix Hypervisor kunnen organisaties snel en eenvoudig virtuele servers uitrollen en deze beheren vanaf een centrale management console.

Citrix Hypervisor draait rechtstreeks op server hardware zonder dat een onderliggend besturingssysteem voor nodig is, wat resulteert in een efficiënt en schaalbaar systeem. Citrix Hypervisor werkt door elementen van de fysieke machine (zoals harde schijven, bronnen en poorten) over te nemen en deze toe te wijzen aan de virtuele machines die erop draaien.

Citrix Hypervisor maakt het gemakkelijker om uw IT-omgeving(en) te onderhouden, ondersteunt moeiteloos uw meest robuuste processen en beveiligt tegelijkertijd uw virtuele infrastructuur tegen hackers.

Starten met Citrix Hypervisor

Een slimmere manier om virtuele omgevingen sneller te maken, te ondersteunen en te beveiligen met een toonaangevend virtualisatiebeheerplatform. Citrix Hypervisor, dat is geoptimaliseerd voor Citrix Virtual Apps and Desktops, maakt uw operationeel beheer eenvoudiger en is de meest efficiënte oplossing voor het virtualiseren van servers en het creëren van dynamische datacenter met een zware workload.

Voordelen van dit traject:

  • Alles wat u nodig heeft een implementatie van virtuele x86-computers te maken en te beheren
  • Zeer geschikt om uw IT-omgevingen te onderhouden, ondersteunen en moeiteloos te beveiligen
  • Geen onderliggend besturingssysteem meer nodig door middel van het flexibele virtualisatiebeheerplatform

 

De vier voordelen van Citrix Hypervisor

Geavanceerd virtualisatieplatform

Citrix Hypervisor is het meest geoptimaliseerde hypervisorplatform voor workloads van Citrix Virtual Apps and Desktops.

Functies op hardware niveau

Functies op hardware niveau voor een hoogwaardige gebruikerservaring, betere beveiliging en vereenvoudigd operationeel beheer

Geschikte voor alle workloads

Citrix Hypervisor is Ideaal voor verschillende soorten workloads, gemengde besturingssystemen en complexe opslag- of netwerkvereisten.

Uitbreiding van Citrix diensten

Alle functies van Citrix Hypervisor 8.2 (nieuwste versie) zijn beschikbaar voor alle gelicentieerde klanten van Citrix Virtual Apps en Desktops.

Wanneer is het verstandig om Citrix Hypervisor in te zetten?

  • Als uw bedrijf gebruik gebruikt maakt van Citrix XenApp en/of Citrix XenDesktop is het een aanrader om Citrix Hypervisor te gaan gebruiken.
  • In relatief kleinere netwerken zoals bij lokale overheden en bij veel MKB’er is Citrix Hypervisor ook een zeer goede keuze.
  • Als u de behoefte heeft om 3D- en CAD-applicaties weer te geven op externe locaties.

Prijzen

Wij snappen dat uw op zoek bent naar een prijsindicatie. Helaas kunnen wij u deze niet geven omdat elk IT-vraagstuk anders is en de kosten van een Dedicated IT Soltution daarom sterk variëren.

Wilt u meer informatie over onze Dedicated IT Solutions? Neem dan gerust contact op met ons. Ook kunt u bellen naar +31 (0) 70 3658 958. Overigens komt een specialist van ons graag naar uw kantoor voor een persoonlijke gesprek over uw IT-vraagstuk(ken).

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Wat onze partners over ons zeggen

Het typerende voor WintelligeNT is toch wel de persoonlijke benadering. De manier waarop het bedrijf meedenkt en meegroeit is echt heel prettig. Ik kan wel zeggen dat ik écht een fan ben van WintelligeNT!

GLOBE Group

Ik ben blij met WintelligeNT. We hebben absoluut een goede relatie met hen. Hun mentaliteit – niet ‘van negen tot vijf’ – sluit aan bij de onze. Ze zouden bij wijze van spreken een onderdeel van ons kunnen zijn!

Parlevliet en van der Plas

Ik weet nog dat de directeur midden in de nacht voor een extra controle op en neer reed naar onze online opslag in Amsterdam. Daaruit blijkt loyaliteit en flexibiliteit. Voor ons zijn dat eigenschappen waarmee je een band opbouwt.

Royal Burger Group

In 2015 is op onze hoofdlocatie de gehele architectuur opgefrist en omdat er degelijke IBM en Lenovo apparatuur wordt gebruikt konden wij componenten nog prima hergebruiken op andere vestigingen. Samenwerken met WintelligeNT is vaak een investeringsbescherming voor de langere termijn.

Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs

In de loop der jaren is WintelligeNT nog meer met ons gaan meedenken. Sterker: vooruit denken. Ons bedrijf groeide en WintelligeNT voorzag de gevolgen daarvan.

Bureau Karin de Lange

Ontdek hoe Citrix Hypervisor kan werken voor uw organisatie

Bespreek uw IT-uitdagingen met een WintelligeNT-expert en ontdek de waarde van Citrix Hypervisor voor uw organisatie.

LET'S TALK WINTELLIGENT