Private Cloud

Steeds meer bedrijven zetten hun servers buiten de deur en laten hun toepassingen draaien bij een externe dienstverlener – een zogenaamde Private Cloud of Application Service Provider (ASP). Vooral de ontwikkeling van snelle, betrouwbare én betaalbare VPN-lijnen en internettoegang voor bedrijven heeft op dit vlak voor een doorbraak gezorgd.

Een Private Cloud biedt een dedicated en beveiligde omgeving, waar alleen uw bedrijf toegang tot heeft. Als u kiest voor een Private cloud dan kunt u genieten van voordelen zoals schaalbaarheid, flexibiliteit, privacy en rekenkracht. WintelligeNT combineert geschikte Cloud Oplossingen voor u op basis van uw IT-vraagstukken en verwerkt deze vervolgens in een Private Cloud totaalpakket. Onze Private Clouds zijn ideaal voor elk soort workload, van kleine websites tot grootschalige zakelijke toepassingen.

Bovendien betaalt u in de Private Cloud enkel voor het gebruik van softwaretoepassingen. Niet u, maar WintelligeNT investeert in computers en in de standaard Microsoftsoftware die wij daarop installeren. Als eindgebruiker heeft u zelf dus geen bedrijfssoftware op de pc (of pc’s) draaien. Sterker nog, u heeft meestal niet eens meer een pc maar een terminal.

Een private cloud maken

Dit pakket is een samenspel van alle technische kennis die achter WintelligeNT schuil gaat. Zonder voor u zichtbare umständen wordt een werkbare oplossing op uw bureau afgeleverd. U hoeft slechts te weten waar de aan-knop zit en wat uw inlognaam en wachtwoord zijn…

Voordelen van dit traject:

  • Door deze oplossing hoeft uw onderneming nauwelijks nog technische ICT-kennis te hebben.
  • Zeg maar gedag tegen zware IT-investeringen, in ruil voor een gespreide en vlot beheersbare kosten.
  • U kunt veel zekerder zijn van beveiliging en continuïteit dan wanneer u de bedrijfssoftware en data zelf beheert.

De drie voordelen van Private Cloud

1. Geen zware IT-investeringen meer

U hoeft niet zwaar te investeren in IT-infrastructuur. De diensten worden namelijk gewoon maandelijks afgerekend, op basis van het aantal werkplekken, vestigingen en het aantal gebruikers. Bovendien onderhouden wij de hard- en software en zorgen wij dat deze up-to-date blijft. Wij staan ook in voor alle nodige support. U hoeft bijgevolg niet langer zelf IT-specialisten in dienst te hebben.

2. Een op maat toepassing en support

WintelligeNT biedt u niet alleen standaard ’13 in een dozijn’ software. Nee, u bepaalt in overleg met WintelligeNT welke applicaties er zullen gaan draaien, onderhouden en geüpdate gaan worden. Hierin is communicatie en snel kunnen schakelen erg belangrijk. Daarom is bij elk contract een wekelijks of tweewekelijks bezoek inbegrepen om goed op de hoogte te blijven van elkaars activiteiten.

3. Geschikt voor diverse doeleinden

Tenslotte leent Private Cloud zich ook tot toegang via mobiele apparatuur zoals de mobiele telefoon maar ook iPad’s of Galaxy/Windows Pad’s met internettoegang. Online bestellingen doorgeven, de status van die bestellingen natrekken, checken of een artikel in voorraad is of de betalingsstatus van klanten in de gaten houden: het zijn allemaal mogelijkheden die bij Private Cloud horen.

Onze Private Cloud software

VMware

VMware is een veelgebruikte software provider voor de ontwikkeling van Private Cloud-oplossingen. Kies voor een Turnkey Solution Cloud-oplossing voor een snelle en vlekkeloze implementatie. Of kies voor een op maat oplossingen gebaseerd op de mogelijkheden van VMware Cloud, gericht op specifieke bedrijfsbelangen.

Belangrijkste eigenschappen

  • Industriestandaard voor Cloud-oplossingen
  • Veelgebruikt software platform
  • Turnkey Solution of op maat
  • Naadloze koppeling
IK WIL EEN PRIVATE CLOUD LATEN ONTWERPEN

Prijzen

Wij snappen dat uw op zoek bent naar een prijsindicatie. Helaas kunnen wij u deze niet geven omdat elk IT-vraagstuk anders is en de kosten van een Dedicated IT Soltution daarom sterk variëren.

Wilt u meer informatie over onze Dedicated IT Solutions? Neem dan gerust contact op met ons. Ook kunt u bellen naar +31 (0) 70 3658 958. Overigens komt een specialist van ons graag naar uw kantoor voor een persoonlijke gesprek over uw IT-vraagstuk(ken).

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Wat onze partners over ons zeggen

Het typerende voor WintelligeNT is toch wel de persoonlijke benadering. De manier waarop het bedrijf meedenkt en meegroeit is echt heel prettig. Ik kan wel zeggen dat ik écht een fan ben van WintelligeNT!

GLOBE Group

Ik ben blij met WintelligeNT. We hebben absoluut een goede relatie met hen. Hun mentaliteit – niet ‘van negen tot vijf’ – sluit aan bij de onze. Ze zouden bij wijze van spreken een onderdeel van ons kunnen zijn!

Parlevliet en van der Plas

Ik weet nog dat de directeur midden in de nacht voor een extra controle op en neer reed naar onze online opslag in Amsterdam. Daaruit blijkt loyaliteit en flexibiliteit. Voor ons zijn dat eigenschappen waarmee je een band opbouwt.

Royal Burger Group

In 2015 is op onze hoofdlocatie de gehele architectuur opgefrist en omdat er degelijke IBM en Lenovo apparatuur wordt gebruikt konden wij componenten nog prima hergebruiken op andere vestigingen. Samenwerken met WintelligeNT is vaak een investeringsbescherming voor de langere termijn.

Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs

In de loop der jaren is WintelligeNT nog meer met ons gaan meedenken. Sterker: vooruit denken. Ons bedrijf groeide en WintelligeNT voorzag de gevolgen daarvan.

Bureau Karin de Lange

Ontdek hoe een Private Cloud kan werken voor uw organisatie

Bespreek uw IT-uitdagingen met een WintelligeNT-expert en ontdek de waarde van een Private Cloud voor uw organisatie.

LET'S TALK WINTELLIGENT