Voorop lopen

Wij laten organisaties voorop lopen

WintelligeNT, en de naam zegt het al, staat voor Nieuwe Technologie. Wij laten bedrijven voorop lopen in hun sector door middel van innovatieve oplossingen. Ons doel: een langdurige en duurzame samenwerking met al onze klanten.

Hoe we dit bereiken? Door bedrijven wendbaar te maken voor de toekomst en hun digitale transformatie te versnellen. Natuurlijk, afgestemd op hun eigen behoeften, capaciteiten en toekomstvisie. Bij WintelligeNT doen we niet aan ‘quick wins’ maar enkel aan maatwerk. Wij denken op strategisch niveau mee over een passende oplossing voor (complexe) IT-vraagstukken.

Full service

Geen compromissen

Bij ons vind je alle IT onder één dak. Met onze ruim 25 jaar ervaring in het IT-veld, bieden we oplossingen aan voor vrijwel elk IT-vraagstuk. Zo kunt u bij ons terecht voor Cloud Diensten, Hard- & Software leasing, IT-support, Telefonie en Dedicated IT Soltutions: op maat gemaakte digitale innovaties.

Geïmplementeerde IT-oplossingen zijn natuurlijk alleen waardevol als ze actief worden beheerd en er sprake is van constante doorontwikkeling. Door onze managed services en onze helikopterview op IT-ontwikkelingen, kunnen wij dit voor u realiseren. Met onze persoonlijke, betrokken en flexibele aanpak  zijn wij een zeer sterke partner voor bedrijven van elke omvang.

Leer ons beter kennen…

25+

jaar ervaring

10

Zeer fanatieke IT-experts

50+

Tevreden klanten

0

Gemiste meetings

Partner van

IBM, VMware, Microsoft, Citrix, Lenovo en RES

MVO

Donaties aan goede doelen en recycling hardware

Wat onze partners over ons zeggen

Het typerende voor WintelligeNT is toch wel de persoonlijke benadering. De manier waarop het bedrijf meedenkt en meegroeit is echt heel prettig. Ik kan wel zeggen dat ik écht een fan ben van WintelligeNT!

GLOBE Group

Ik ben blij met WintelligeNT. We hebben absoluut een goede relatie met hen. Hun mentaliteit – niet ‘van negen tot vijf’ – sluit aan bij de onze. Ze zouden bij wijze van spreken een onderdeel van ons kunnen zijn!

Parlevliet en van der Plas

Ik weet nog dat de directeur midden in de nacht voor een extra controle op en neer reed naar onze online opslag in Amsterdam. Daaruit blijkt loyaliteit en flexibiliteit. Voor ons zijn dat eigenschappen waarmee je een band opbouwt.

Royal Burger Group

In 2015 is op onze hoofdlocatie de gehele architectuur opgefrist en omdat er degelijke IBM en Lenovo apparatuur wordt gebruikt konden wij componenten nog prima hergebruiken op andere vestigingen. Samenwerken met WintelligeNT is vaak een investeringsbescherming voor de langere termijn.

Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs

In de loop der jaren is WintelligeNT nog meer met ons gaan meedenken. Sterker: vooruit denken. Ons bedrijf groeide en WintelligeNT voorzag de gevolgen daarvan.

Bureau Karin de Lange

Geïnteresseerd in werken met WintelligeNT?

Wilt u, net als onze huidige klanten, voorlopen in uw sector? Wilt u werken aan een toekomstbestendige basis en de digitalisering van uw organisatie? Wij ontzorgen u en begeleiden u in elke stap. Begin vandaag nog met een IT-traject van WintelligeNT.

LET'S TALK WINTELLIGENT